Livrare şi Returnare

LIVRARE

Program lucru Farmacia Roz online: LUNI- VINERI 8:00 - 16:00

Livrarea produselor achiziționate de pe https://www.farmacia-roz.ro se face prin intermediul serviciilor de curierat rapid Fan Courier, doar pe teritoriul României.

Comanda minimă este de 100 lei!

Tarife livrare standard Fan Courier:

Tariful de livrare este calculat în funcție de adresa de livrare selectată și este afișat și actualizat automat în sumarul de comandă. Dacă greutatea totală a produselor comandate depașește 1kg, față de tariful standard se va percepe o taxă suplimentară de 1 leu / fiecare kilogram în plus. Tariful afișat în sumarul de comandă va include și această taxă pentru greutate suplimentară.

  • 20 lei (TVA inclus) pentru una din localitățile în care prestatorul serviciilor de curierat FAN Courier are acoperire (3.647 localități);
  • costul transportului poate varia în funcție de km exteriori sau greutatea coletului.

Comenzile preluate de curier vor fi livrate în 24h - 48h pentru clienții aflați în zonele urbane și 48h - 72h pentru clienții din zonele rurale - vă rugăm să specificați orele la care curierul poate livra la adresă).

Comenzile primite în intervalul Vineri ora 20:00 până Luni ora 8:00, precum și în zilele de Sărbători Legale vor fi verificate și trimise după acest interval. Toate taxele de livrare cad în sarcina cumpărătorului și vor fi achitate în momentul primirii produsului/produselor.

Adresa de livrare se completează în momentul în care vă creați prima dată cont pe site, cu ajutorul unui formular. Adresa de livrare poate fi aceeași cu adresa de facturare, însă aveți opțiunea să alegeți și o adresă diferită pentru livrare. Vă rugăm să introduceți informații exacte și complete, inclusiv codurile poștale și zona, pentru a putea să vă trimitem produsele la adresa dorită.

Coletul se deschide și verifică la livrare în prezența dumneavoastră!

CONDIȚII GENERALE DE RETURNARE

Conform O.U.G. 34/2014 Articolul 16 - Exceptări de la dreptul de retragere, “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale următoarele: d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator”, medicamentele eliberate fără prescripție medicală, suplimentele alimentare și produsele de îngrijire personală/bebeluși NU SE RETURNEAZĂ !

Produsele încadrate ca și aparatură medicală se pot returna conform O.G. 34/2014 în cazul în care cumpărătorul este nemulțumit de performanțele sau calitatea produsului, sau dacă constată că produsul nu corespunde cerințelor sale. Produsele se pot returna, în termen de 14 zile lucrătoare de la primire, în ambalajul original și în aceeași stare în care au fost recepționate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produselor comandate se va returna în maxim 14 zile calendaristice de la data denunțării în scris a contractului de către consumator. Pentru a putea returna un produs trebuie să completați “Formularul de returnare” de pe site.

Produsele care nu sunt conforme specificațiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise (descarcă formularul de returnare) în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform.

Suma înapoiată nu include cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri sau alte semne de uzură precum și produsele parțial consumate.

Produsele nu se pot returna decât în ambalajul cu care au fost expediate și împreună cu toate documentele (manual de utilizare, garanție). Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea returnării produselor, iar Societatea Comercială ACONITUM S.R.L. - Farmacia Roz nu poate fi făcută răspunzătoare.

Pentru informații suplimentare privind returnarea produselor ne puteți contacta la numerele de telefon 0741 029 788, 0742 037 236, 0256 475 644 în timpul orelor de program sau ne puteți scrie la adresa de email office@farmacia-roz.ro.


Vă mulțumim !