Despre noi

Farmacia Roz

Farmacia Roz - Farmacia pe care o cunoști, oamenii în care ai încredere!

De ce Roz? Ideea a plecat de la funda roz - simbolul luptei împotriva cancerului de sân - şi, dat fiind faptul că două dintre farmacii oferă servicii farmaceutice specializate în domeniul oncologiei, am decis să redenumim toate farmaciile în acest fel.

Cu alte cuvinte, dacă ar fi să alegem o culoare care să reprezinte misiunea profesională pe care ne-am asumat-o, ea ar fi culoarea roz, deoarece e ceea ce dorim să oferim pacienţilor care ne trec pragul: o viaţă “în roz”, cel puţin din punctul de vedere al sănătăţii.

În momentul de față există 5 locații ale Farmaciei Roz, mai exact Ronaț, Oncofarm (Porumescu), Sf. Maria (Piața Maria), vis-à-vis de Gara de Nord din Timișoara și în Chevereșu Mare.

Pentru noi, echipa Farmacia Roz, sănătatea celor ce ne calcă pragul este o misiune asumată, începând cu anul 2005. Suntem în serviciul pacienţilor şi respectăm drepturile lor individuale, tratându-i cu respect şi politeţe, oferindu-le servicii farmaceutice cu profesionalism, informându-i just şi sincer, alături de oferirea libertăţii de a alege. Vrem să îndeplinim cerinţele cele mai exigente şi să fim partenerul loial care pune sănătatea pacientului şi a întregii comunitati, care ni se adresează, pe primul plan.

Acum, împreună, încercăm să schimbăm percepția despre ceea ce înseamnă calitatea serviciilor în farmacie și să fim alături de cei ce ne trec pragul, de la cei mai mici, la cei mai in vârstă, cu o gamă variată de produse, cât și cu consiliere, din suflet, cu drag și empatie, pentru mămici aflate la început de drum sau bunici împovărați de ani. Punem accent pe competenţele angajaţilor noştri, oferindu-le traininguri şi cursuri pentru a avea posibilitatea să fie la curent cu ultimele noutăţi din domeniul farmaceutic şi cu atitudini terapeutice moderne. Dezvoltarea spiritului clinic reprezintă cheia succesului spre a oferi servicii farmaceutice performante.

De asemenea, pentru a facilita accesul pacienţilor la medicamente, cosmetice, produse pentru igienă şi parafarmaceutice, colaborăm cu un numar mare de furnizori și aducem pacienţilor noştri produsele solicitate în cel mai scurt timp.

Avem o gamă largă de produse, practicăm preţuri accesibile, facându-le disponibile oricărui pacient. Din 1 martie 2020, produsele se pot comercializa şi prin intermediul site-ului farmaciei online, https://farmacia-roz.ro.

La Farmacia Roz îmbinăm tradiția cu inovația, preparând în laboratoarele proprii, rețete magistrale și oficinale customizate și adaptate pentru nevoile specifice ale fiecărui pacient. Vă invităm să testați produsele dermo-cosmetice precum cremă pentru depigmentare, cremă hidratantă, antirid, cremă baby, cremă antiacneică, soluții contra transpiratiei, spirt cosmetic, creme pentru diverse afecțiuni ale pielii, șampon antimătreață, preparate conform cerințelor pacienților noștri. Prin acest serviciu deservim totodată toate rețetele magistrale și oficinale prescrise de medici din orice specialitate. Ne plac provocările profesionale!

Ne dorim să fim alegerea de încredere pentru toţi cei care caută soluţii sau răspunsuri în domeniul de competenţă farmaceutic, să fim în slujba sănătăţii.

Pentru fiecare avem soluții, răspunsuri, bunăvoință; pe toți vă așteptăm cu drag la Farmacia Roz!