Pentru a înţelege mai bine valorile, misiunea şi viziunea pe care le promovăm, trebuie să pornim de la câteva elemente de bază. În primul rând să înţelegem explicaţia corectă a noţiunilor care ne definesc munca : farmacie, medicament, sănătate.

Farmacie - cuvânt cu duble valenţe. În primul rând este o ştiință care se ocupă cu problemele preparării, păstrării, controlului și distribuirii medicamentelor. În al doilea rând, farmacia este locul special amenajat în care se păstrează, se distribuie, se vând și uneori se prepară medicamentele.

Farmacist - persoană calificată care se ocupă cu prepararea, controlul și distribuirea sau vinzarea medicamentelor. Farmacistul este cel care consiliaza pacientul, contribuie la complianta pacientului la tratamentul cronic şi este partenerul medicului în ceea ce înseamnă succesul tratamentului.

Medicament - substanță naturală sau de sinteză utilizată pentru a vindeca, a ameliora sau a preveni o boală. Mai este cunoscut sub denumirea de doctorie sau leac.

Sănătate - stare bună a unui organism la care funcționarea tuturor organelor se face în mod normal și regulat.

 

Valori
Suntem în serviciul pacienţilor şi respectăm drepturile lor individuale. Vrem să îndeplinim cerinţele cele mai exigente şi să fim partenerul loial care pune sănătatea pacientului şi a întregii comunitati, care ni se adresează, pe primul plan.

Misiune
Să fim alegerea de incredere pentru toţi cei care caută soluţii sau răspunsuri în domeniul de competenţă farmaceutic. Să fim în slujba sănătăţii.

Viziune
Model de excelenţă în slujba sănătăţii, în exercitarea unei profesiuni de elită. Servicii oferite cu responsabilitate. Calitate, continuitate, echilibru.

 

TESTIMONIAL:

"M-am mutat in Giroc in 2010 si am cochetat cu ideea de a lucra aproape de casa, adica chiar in sat. Am intrat in aceasta farmacie din curiozitatea de a vedea cum arata o farmacie de tara si am ramas placut surprinsa de atmosfera primitoare, de zambetul si promtitudinea fetelor care, peste putin timp, aveau sa-mi devina colege. Aici am gasit profesionalism si ma bucur ca am facut alegerea potrivita.

Acum impreuna incercam sa schimbam perceptia despre ceea ce inseamna calitatea serviciilor in farmacie si sa fim alaturi de cei ce ne trec pragul, de la cei mai mici, la cei mai in varsta, cu o gama variata de produse:

  • medicamente cu sau fara prescriptive medicala
  • medicamente in regim compensate si gratuit
  • suplimente nutritive
  • medicamente tratamente homeopate si gemoderivate
  • produse pentru copii si mamici
  • produse dermato-cosmetice
  • cosmetice
  • ceaiuri si tincturi

cat si cu consiliere, din suflet, cu drag si profesionalism, pentru mamici aflate la inceput de drum sau bunici impovarati de ani.

Pentru fiecare avem solutii, raspunsuri, bunavointa, pe toti, va asteptam cu drag in Farmacia Roz"

Farmacia Roz RonaţFarmacia Roz RonaţFarmacia Roz RonaţFarmacia Roz Ronaţ

Webdesign Blue Soft