Pentru a în┼úelege mai bine valorile, misiunea ┼či viziunea pe care le promov─âm, trebuie s─â pornim de la câteva elemente de baz─â. În primul rând s─â în┼úelegem explica┼úia corect─â a no┼úiunilor care ne definesc munca : farmacie, medicament, s─ân─âtate.

Farmacie - cuvânt cu duble valen┼úe. În primul rând este o ┼čtiin╚Ť─â care se ocup─â cu problemele prepar─ârii, p─âstr─ârii, controlului ╚Öi distribuirii medicamentelor. În al doilea rând, farmacia este locul special amenajat în care se p─âstreaz─â, se distribuie, se vând ╚Öi uneori se prepar─â medicamentele.

Farmacist - persoan─â calificat─â care se ocup─â cu prepararea, controlul ╚Öi distribuirea sau vinzarea medicamentelor. Farmacistul este cel care consiliaza pacientul, contribuie la complianta pacientului la tratamentul cronic ┼či este partenerul medicului în ceea ce înseamn─â succesul tratamentului.

Medicament - substan╚Ť─â natural─â sau de sintez─â utilizat─â pentru a vindeca, a ameliora sau a preveni o boal─â. Mai este cunoscut sub denumirea de doctorie sau leac.

S─ân─âtate - stare bun─â a unui organism la care func╚Ťionarea tuturor organelor se face în mod normal ╚Öi regulat.

 

Valori
Suntem în serviciul pacien┼úilor ┼či respect─âm drepturile lor individuale. Vrem s─â îndeplinim cerin┼úele cele mai exigente ┼či s─â fim partenerul loial care pune s─ân─âtatea pacientului ┼či a întregii comunitati, care ni se adreseaz─â, pe primul plan.

Misiune
S─â fim alegerea de incredere pentru to┼úi cei care caut─â solu┼úii sau r─âspunsuri în domeniul de competen┼ú─â farmaceutic. S─â fim în slujba s─ân─ât─â┼úii.

Viziune
Model de excelen┼ú─â în slujba s─ân─ât─â┼úii, în exercitarea unei profesiuni de elit─â. Servicii oferite cu responsabilitate. Calitate, continuitate, echilibru.

 

TESTIMONIAL:

"M-am mutat in Giroc in 2010 si am cochetat cu ideea de a lucra aproape de casa, adica chiar in sat. Am intrat in aceasta farmacie din curiozitatea de a vedea cum arata o farmacie de tara si am ramas placut surprinsa de atmosfera primitoare, de zambetul si promtitudinea fetelor care, peste putin timp, aveau sa-mi devina colege. Aici am gasit profesionalism si ma bucur ca am facut alegerea potrivita.

Acum impreuna incercam sa schimbam perceptia despre ceea ce inseamna calitatea serviciilor in farmacie si sa fim alaturi de cei ce ne trec pragul, de la cei mai mici, la cei mai in varsta, cu o gama variata de produse:

  • medicamente cu sau fara prescriptive medicala
  • medicamente in regim compensate si gratuit
  • suplimente nutritive
  • medicamente tratamente homeopate si gemoderivate
  • produse pentru copii si mamici
  • produse dermato-cosmetice
  • cosmetice
  • ceaiuri si tincturi

cat si cu consiliere, din suflet, cu drag si profesionalism, pentru mamici aflate la inceput de drum sau bunici impovarati de ani.

Pentru fiecare avem solutii, raspunsuri, bunavointa, pe toti, va asteptam cu drag in Farmacia Roz Giroc"

Webdesign Blue Soft